Gwendoline Remmerie vertelt over haar recentste boek in de bib

Op 15 november 2017 stelt Gwendoline haar recentste boek 'Inzicht, een verdwaalde zoen' voor in het leescafé van de bibliotheek. Het boek bundelt inspirerende kortverhaaltjes waarbij een metaforische meester (het weten, ons buikgevoel) in dagelijkse situaties en dialogen vol geduld en toewijding de leerling (ons ego, ikje) laat ontdekken dat tussen beiden geen verschil bestaat, of dat zij één ...


Waar
Bibliotheek Zwevegem
Bekaertstraat 13, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Willemsfonds Zwevegem en Bibliotheek Zwevegem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
bibliotheek@zwevegem.be
Fax: 056 76 59 00
Links

Op 15 november 2017 stelt Gwendoline haar recentste boek 'Inzicht, een verdwaalde zoen' voor in het leescafé van de bibliotheek.

Het boek bundelt inspirerende kortverhaaltjes waarbij een metaforische meester (het weten, ons buikgevoel) in dagelijkse situaties en dialogen vol geduld en toewijding de leerling (ons ego, ikje) laat ontdekken dat tussen beiden geen verschil bestaat, of dat zij één zijn.
Het boek kreeg mooie kritieken van zowel Mark Eyskens als Zuster Jeanne Devos.

Gwendoline woont in Sint-Denijs en schrijft vooral over wat ons inspireert, en hoe we tot inzicht en innerlijke rust kunnen komen in het dagelijkse leven. ‘Inzicht, een verdwaalde zoen’ is al haar zesde boek. Haar werk is niet religieus geïnspireerd, en richt zich op een eenvoudig, bewust en liefdevol dagelijks leven vanuit het zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid