Groot Concert Waregems Harmonieorkest

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het Waregems Harmonieorkest op 16 en 17 november 2019 hun groot concert, met als thema ‘The Classics’. Met ‘The Classics’ brengt het WHO de bekende muziek van onder andere: West Side Story, Charles Chaplin en The Lion King. Een vrij gevarieerd programma, dat zowel muzikant als toehoorder zal aanspreken, wordt op 2 avonden geserveerd in Concertzaal “De ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Het Waregems Harmonieorkest
Prijs
€ 12.0 Basistarief: 12,00 €; 12-18 jaar: 6,00 €; Kinderen (-12): 0,00 €

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het Waregems Harmonieorkest op 16 en 17 november 2019 hun groot concert, met als thema ‘The Classics’. Met ‘The Classics’ brengt het WHO de bekende muziek van onder andere: West Side Story, Charles Chaplin en The Lion King.

Een vrij gevarieerd programma, dat zowel muzikant als toehoorder zal aanspreken, wordt op 2 avonden geserveerd in Concertzaal “De Schakel.”

Dit spektakel van muziek, dans en zang wordt u aangeboden door het Waregems Harmonieorkest in samenwerking met Jeugdorkest Waregem en de Stedelijke kunstacademie Waregem.

Noteer alvast volgende data in uw agenda: - Zaterdag 16 november om 20u
- Zondag 17 november om 18u
Info en bestellen van tickets kunt u vinden op onze website: www.waregemsharmonieorkest.be
(online tickets vanaf 15 oktober 2019)
Tot 12 jaar : gratis
Van 12 – 18 j : 6 euro Volwassenen : 12 euro

Iedereen van harte welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid