Gratis rondleiding op het veld en bij de oogstmachines

Ontdek dagelijkse groenten op het veld en in je mond. Benieuwd van waar jouw groenten uit de supermarkt komen? Broers Michiel en Edward Vercruysse nemen je graag mee op bezoek doorheen hun velden en bedrijfsgebouwen. Van op de eerste rij zie je hoe groenten groeien, met welke machines ze oogsten en welke slimme technieken de boer en natuur helpen. Groot of klein, reserveer alvast je plaatsje ...


Waar
Goed Te Schellebrouck
Morinnestraat 90, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schoon Boeren 2018
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.schoonboeren.be/activiteiten.html
Links

Ontdek dagelijkse groenten op het veld en in je mond. Benieuwd van waar jouw groenten uit de supermarkt komen? Broers Michiel en Edward Vercruysse nemen je graag mee op bezoek doorheen hun velden en bedrijfsgebouwen. Van op de eerste rij zie je hoe groenten groeien, met welke machines ze oogsten en welke slimme technieken de boer en natuur helpen. Groot of klein, reserveer alvast je plaatsje en proef hoe lekker groenten zijn.
Goed Te Schellebrouck bezoeken kan op zondag 12 augustus 2018. De rondleidingen starten om 14u, 15u of om 16u. Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot 30 personen per rondleiding!
Wil je ook deelnemen aan de fietstocht onder leiding van GidsenPlus? Schrijf je dan zeker in! Kom met je fiets naar Goed Te Schellebrouck en fiets mee onder begeleiding door Kortrijk. De start is voorzien op de hoeve om 13u30. Na een toch van ongeveer 20 km kom je terug naar Goed Te Schellebrouck. Wil je nadien nog de rondleiding meevolgen? Dan kan dat om 16u, maar schrijf je hiervoor ook zeker in!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid