Gratis infosessie mindfulness training Kortrijk

'Ik weet dat ik meer tijd voor mezelf moet nemen, maar ik kom er zo moeilijk toe... ' 'De laatste tijd vind ik geen rust meer... ' 'Hoe ga ik om met al die emoties en gedachten ... ?' Het leven is niet altijd als een rustig riviertje dat door een bekende bedding kabbelt. Het kan onvoorziene en ongewenste wendingen nemen en in een maalstroom veranderen. Op zulke ogenblikken vraagt het leven het ...


Waar
Hotel Wu Wei
congoweg 23, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: 0476.966 499, imasschelein@hotmail.com

'Ik weet dat ik meer tijd voor mezelf moet nemen, maar ik kom er zo moeilijk toe... '
'De laatste tijd vind ik geen rust meer... '
'Hoe ga ik om met al die emoties en gedachten ... ?'

Het leven is niet altijd als een rustig riviertje dat door een bekende bedding kabbelt. Het kan onvoorziene en ongewenste wendingen nemen en in een maalstroom veranderen. Op zulke ogenblikken vraagt het leven het uiterste van je.
Stress is onvermijdelijk. Niet alleen ziekte maar ook andere gebeurtenissen kunnen een belangrijke oorzaak zijn van stress.
De enige stressdetector waarover je beschikt is je eigen lichaam. Op die manier kan stress zelf klachten veroorzaken of doen toenemen.
Wat de psychologische en lichamelijke gevolgen zijn van stress, wordt vooral bepaald door de manier waarop je er mee omgaat. Dit heb je voor een groot gedeelte zelf in handen.

In een mindfulness training leren we hoe we steeds weer de rust en de helderheid in onszelf kunnen opzoeken. Wanneer het leven ons deze rust niet gunt, leren we zo goed mogelijk om te gaan met wat er gebeurt. Lichaam, gevoelens, gedachten en communicatie zijn daarbij belangrijke thema’s.
Daarbij werken we met eenvoudige oefeningen gericht op tot stilstand komen, kijken naar en omgaan met wat zich aandient.

Kom naar de gratis info-avond voor mindfulness !

Tijdens het eerste halfuur zal ik uitleggen wat de inhoud is van een mindfulness training en de basisprincipes van mindfulness verhelderen. Nadien krijgen jullie de kans om vragen te stellen.of persoonlijk met mij te praten.

Gratis toegang met thee en koekjes.

Hartelijk welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid