Gordie MacKeeman and his Rhythm Boys (CA) / Dreamland

In navolging van het schitterende concert van de Canadese groep CoÌg van vorig seizoen, konden we het niet laten om weer een Canadese groep naar onze stad te halen. Gordie MacKeeman and his Rhythm Boys serveren je ouderwetse rootsmuziek met een energieniveau dat je bij de kraag neemt. Als er iemand de bijnaam van 'crazy legs' verdient dan is het zeker deze Canadese virtuoze violist. Zijn ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 18.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.6 Basistarief: 18,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

In navolging van het schitterende concert van de Canadese groep CoÌg van vorig seizoen, konden we het niet laten om weer een Canadese groep naar onze stad te halen.
Gordie MacKeeman and his Rhythm Boys serveren je ouderwetse rootsmuziek met een energieniveau dat je bij de kraag neemt. Als er iemand de bijnaam van 'crazy legs' verdient dan is het zeker deze Canadese virtuoze violist. Zijn fascinerende danspasjes, gecombineerd met de verrassende bluegrass harmonieën, Peter Canns gitaarsolo’s en de ritmesectie van Thomas Webb en Mark Geddes, maken van deze band het ultieme en übermuzikale entertainmentpakket.

Deze hyperkinetische performance vol ritmische dynamiek en explosieve instrumentale hoogstandjes, zal je ongetwijfeld tot op het puntje van je zetel doen zinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid