Gezonde voeding: bereidingswijzen van voeding en hun invloed op de voedingswaarde

Gezond koken doe je met gezonde ingrediënten, maar ook de bereidingswijze is van belang: hoe beïnvloedt braden, koken, stomen, microgolven... de voedingswaarde van jouw maaltijd?


Waar
Dienstencentrum Ter Groenen Boomgaard
Ter Groenen Boomgaard 23, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Dienstencentrum Ter Groenen Boomgaard
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
dirk.vandekerkhove@kuurne.be
Telefoon: 056/73 70 12
Contact
dirk.vandekerkhove@kuurne.be
Fax: 056/73 70 12
Leeftijd
65+

Gezond koken doe je met gezonde ingrediënten, maar ook de bereidingswijze is van belang: hoe beïnvloedt braden, koken, stomen, microgolven... de voedingswaarde van jouw maaltijd?

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid