Getikt - Nieuwjaarsklanken 2020

DItmaal brengen we twee identieke voorstellingen met een gastoptreden van 'Percussive'. Zij brengen hun programma 'Getikt' in samenwerking met onze harmonie. Een show over tijd die klinkt als een klok! De klok tikt ongenadig. Tijd is er altijd te weinig. Tijd vliegt voorbij, zet ons onder druk. Tijd is alles – zeker voor een drummer! De drie heren Sam, Jef en Bert - ietwat van hun lotje getikt ...


Waar
cc De Steiger
Waalvest , 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef Menen
Prijs
€ 14.0 Basistarief: 14,00 €
Reservatie
www.ccdesteiger.be
Links

DItmaal brengen we twee identieke voorstellingen met een gastoptreden van 'Percussive'. Zij brengen hun programma 'Getikt' in samenwerking met onze harmonie. Een show over tijd die klinkt als een klok!De klok tikt ongenadig.
Tijd is er altijd te weinig.
Tijd vliegt voorbij, zet ons onder druk.
Tijd is alles – zeker voor een drummer!

De drie heren Sam, Jef en Bert - ietwat van hun lotje getikt - brengen hun publiek al jarenlang van slag. “geTIKt!” is het logische vervolg op “iDrum!”, de show waarmee Percussive de voorbije jaren kon rekenen op uitverkochte en laaiend enthousiaste theaters in heel Europa.
In het visueel slagwerkspektakel “geTIKt” krijgen timing, ritme en power een nieuwe dimensie.
Het energieke trio Percussive rijgt de spectaculaire acts, doorspekt met verbluffende muziek en aan elkaar gelijmd in een tijdloos thema, naadloos aan elkaar.
“geTIKt!” gaat over-tijd en klinkt als een klok! BAM!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid