Geannuleerd - Oogstfeest en boerenmarkt

Op zondag 11 oktober gaan vanaf 11u de poorten van kinderboerderij Bokkeslot open voor het Oogstfeest en onze 9de Boerenmarkt met tal van streek- en boerderijproducten. Een beetje boerderij meenemen naar huis? Bezoek dan onze boerenmarkt die doorgaat op het verkeervrije stuk straat aan de boerderij. Kom op ons boerderij-erf-terras smullen van de heerlijke ambachtelijke gebakken oliebollen. ...


Waar
Kinderboerderij Bokkeslot vzw
Tapuitstraat 57, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
vzw kinderboerderij Bokkeslot
Prijs
gratis
Links

Op zondag 11 oktober gaan vanaf 11u de poorten van kinderboerderij Bokkeslot open voor het Oogstfeest en onze 9de Boerenmarkt met tal van streek- en boerderijproducten.
Een beetje boerderij meenemen naar huis? Bezoek dan onze boerenmarkt die doorgaat op het verkeervrije stuk straat aan de boerderij.
Kom op ons boerderij-erf-terras smullen van de heerlijke ambachtelijke gebakken oliebollen.
Kom je buikje vullen met pompoensoep aangevuld met geraspte kaas en gebakken korstjes met groenten van ons veld en brood uit onze oven.
Een broodplankje met vlees en/of kaas, dat kan er ook nog bij. Of een huisgemaakte hamburger met zelf gebakken broodjes en groenten uit onze Zelfoogst.

Onze dieren kijken al uit naar jullie bezoek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid