[GEANNULEERD] Date a Dog II: Harelbeke

[UPDATE] Lieve mensen, helaas moeten wij meedelen dat Date a Dog II: Harelbeke niet door zal gaan. Met de aangekondigde hitte, vinden we het niet zo'n fijn idee om onze hondjes de hele dag op een tennisveld te laten rondlopen. Bovendien heeft onze camper er deze week voor gekozen om in staking te gaan (vooral de remmen dan), wat de hele organisatie toch wel een heel pak moeilijker maakt. Onze ...


Waar
Stedelijke Basisschool Noord (sportterrein)
Tieltsestraat 31, 8531 Hulste (Harelbeke)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Hugs with Tails vzw
Prijs
€ 5.5 Basistarief: 5,50 €
Contact
info@hugswithtails.be
Links

[UPDATE]
Lieve mensen, helaas moeten wij meedelen dat Date a Dog II: Harelbeke niet door zal gaan.

Met de aangekondigde hitte, vinden we het niet zo'n fijn idee om onze hondjes de hele dag op een tennisveld te laten rondlopen.
Bovendien heeft onze camper er deze week voor gekozen om in staking te gaan (vooral de remmen dan), wat de hele organisatie toch wel een heel pak moeilijker maakt.
Onze welgemeende excuses aan de bezoekers die er naar uitkeken. De mensen die reeds tickets hadden gekocht, worden uiteraard terugbetaald.

Omdat wij onze kameraden van vzw Be Happy Dog niet in de steek willen laten en toch graag gezellig willen mee smullen, zijn wij zondag alsnog te vinden op de afgesproken plaats in Harelbeke. Wij zullen daar Check je Chip houden in de plaats van Date a Dog.

Alle baasjes zijn dus welkom om - tegen vrije bijdrage - de chipgegevens van hun honden te laten checken door ons. Wij kunnen de gegevens niet aanpassen, maar kunnen u daar wel in adviseren. Neem voor het gemak het boekje, en met name de chippapieren, van uw hond mee.
Meer info over het nut van Check je Chip: https://www.hugswithtails.be/check-je-chip/

Wij hopen u te mogen verwelkomen op de volgende Date a Dog in Antwerpen 21 en 22 september bij La Pipe d'Anvers of op een latere editie.

Check binnenkort onze facebook en website voor de volgende evenementen.

[GEANNULEERD]
Eerste hondenadoptie-evenement in West-Vlaanderen: Date a Dog komt naar Harelbeke !

Voor deze editie zijn wij te gast op het terrein van het Eetfestijn met hondenwandeling van VZW Be Happy Dog.

Date a Dog is de gelegenheid om zwerf- en tweedekanshondjes te komen ontmoeten en je toekomstige 4-potige partner te vinden.
In een relaxte sfeer kun je genieten van het gezelschap van de honden, en kunnen zij positieve ervaring opdoen met onbekende mensen en andere honden.
De begeleiders van de honden staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij helpen ook de adoptie waar te maken wanneer een goede match ontstaat tussen hond en mens.
Daarnaast kun je bij Hugs with Tails natuurlijk ook terecht voor knuffels ! Onze knuffelhonden zijn ook van de partij.

Mensen- en dierenwelzijn:
Respecteer de dieren en de veiligheid van alle aanwezigen door de instructies van de vrijwilligers en begeleiders na te leven.
Kinderen blijven onder het toezicht en de verantwoordelijkheid van hun ouders.
Je eigen huisdier mag Date a Dog helaas niet betreden. Om de vrede en het evenwicht tussen de reeds aanwezige adoptie- en knuffelhonden te bewaren, laten wij geen andere honden toe.

Tickets kosten € 5,50 per persoon (incl. kosten, Bancontact en Ideal)

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid