Fotowedstrijd natuurfotografie "Ezelgem natuur'lijk"

Vanaf 8 april 2018 tem 15 juni 2016 kunnen fotoliefhebbers deelnemen aan de fotowestrijd "Ezelgem natuur'lijk", een initiatief van natuurpunt vzw De Vlasbek, in samenwerking met De Ommeganckgezellen. Het is de bedoeling dat alle genomen foto's de mooie Kuurnse natuur belichten. De foto's kunnen tot 15 juni 2018 opgestuurd worden naar fotowedstrijd@rommelmarktkuurne.be Je kiest de beste 5 ...


Waar
De Klinker
Heilig-Hartstraat 2, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
De Ommeganckgezellen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
fotowedstrijd@rommelmarktkuurne.be
Contact
fotowedstrijd@rommelmarktkuurne.be
Fax: 0496493636

Vanaf 8 april 2018 tem 15 juni 2016 kunnen fotoliefhebbers deelnemen aan de fotowestrijd "Ezelgem natuur'lijk", een initiatief van natuurpunt vzw De Vlasbek, in samenwerking met De Ommeganckgezellen. Het is de bedoeling dat alle genomen foto's de mooie Kuurnse natuur belichten.

De foto's kunnen tot 15 juni 2018 opgestuurd worden naar fotowedstrijd@rommelmarktkuurne.be
Je kiest de beste 5 beelden of een thema van maximaal 10 beelden insturen.
Voorzie deze foto's ook van een bondig commentaar en de plaats waar de foto genomen werd. De beelden mogen maximaal 1600 pixels op de langste zijde hebben, op maximaal 100 dpi.

Voor meer info verwijzen we naar onze facebookgroep Ezelgem natuur'lijk. Zie ook onze flyer voor meer uitleg.

Een jury zal alle foto's beoordelen en 5 laureaten uitkiezen.

op vrijdag 10 augustus 2018 om 19u zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden in De Klinker tijdens de opening van de tentoonstelling "Ezelgem natuur'lijk". De deelnemende foto's zal je kunnen bewonderen in de Klinker van 10 tem 15 augustus 2018.

De winnende foto's zullen uitvergroot worden en een jaar lang te zien zijn op diverse locaties in Kuurne. Daarna worden ze overhandigd aan de fotografen zelf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid