Fotobewerking met Photoshop Elements 2

Deze cursus is voor iedereen die graag creatief wil werken met foto’s. In deze module leer je o.a. selecteren, de instellingen van een laag aanpassen, werken met potlood en penseel, correcties doorvoeren, uitgebreid werken met tekst, laagmaskers gebruiken. Alle technieken worden aan de hand van oefeningen aangeleerd. Nadien worden ze grondig, klassikaal of individueel, ingeoefend! We werken ...


Waar
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Gulleheemlaan 20, 8560 Gullegem
Wanneer
Van 6 februari 2020 tot 18 juni 2020 (do van 13:30 tot 16:30,
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 105.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 21.0 Basistarief: 105,00 €
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Links

Deze cursus is voor iedereen die graag creatief wil werken met foto’s. In deze module leer je o.a. selecteren, de instellingen van een laag aanpassen, werken met potlood en penseel, correcties doorvoeren, uitgebreid werken met tekst, laagmaskers gebruiken. Alle technieken worden aan de hand van oefeningen aangeleerd. Nadien worden ze grondig, klassikaal of individueel, ingeoefend! We werken met het programma Adobe Photoshop Elements.

•Ik leer in het tweede deel: Verschillende technieken om te selecteren./ Vullen en omlijnen./Canvasgrootte aanpassen./Lagen (modus, dekking, kopiëren, …)./Foto’s snel repareren./Kleureffecten./Penselen en potlood.
Afbeeldingen bewerken./Uitgebreid werken met tekst./Laagmaskers (toepassen en bewerken).

•Voorkennis: Basisvaardigheden Windows/Mac: je kan mappen aanmaken en beheerst de Windows Verkenner of de Finder in Mac. Je kan vlot een bestand openen en nauwkeurig werken met de muis. Je hebt Photoshop Elements deel 1 gevolgd of je beschikt over de vaardigheden uit die module.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid