Film: Cleo

De 17-jarige Cleo (Anna Franziska Jäger) blijft alleen achter nadat haar beide ouders omkomen bij een auto-ongeval. Haar oma doet haar uiterste best om haar twee kleinkinderen een stabiele thuissituatie te bieden, maar de rebelse tiener vlucht liever in het Brusselse nachtleven. De platencollectie van haar vader doet Cleo hun gedeelde liefde voor Rachmaninov herontdekken. Maar op een nacht ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 4.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.8 Basistarief: 4,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

De 17-jarige Cleo (Anna Franziska Jäger) blijft alleen achter nadat haar beide ouders omkomen bij een auto-ongeval. Haar oma doet haar uiterste best om haar twee kleinkinderen een stabiele thuissituatie te bieden, maar de rebelse tiener vlucht liever in het Brusselse nachtleven.
De platencollectie van haar vader doet Cleo hun gedeelde liefde voor Rachmaninov herontdekken. Maar op een nacht ontmoet ze Leos (Roy Aernouts): ouder, mysterieus en intrigerend.

Na een wereldpremière op Film Fest Gent stelde regisseur Eva Cools ‘Cleo’ voor op het filmfestival van Rome, waar ze de Alice My Movies Award, een bekroning voor het beste speelfilmdebuut, in ontvangst mocht nemen. Ook Jäger ontving een award voor haar vertolking van het hoofdpersonage Cleo.
Een film van Eva Cools.
Met Anna Franziska Jäger, Roy Aernouts, Natali Broods, Yolande Moreau, Martha Canga Antonio, Lucie Debay, e.a.
B-2019-110'
In de reeks 'Nederlandstalig film in de kijker'.
Tickets: 4 euro (inclusief drankje). Jongeren (-26), houders van een studentenkaart of een UiT-pas kansentarief betalen 2 euro.
Organisatie: CC De Steiger, Integratiedienst Stad Menen en CVO Scala.

EXTRA! Hoofdrolspeelster Anna Franziska Jäger komt naar CC De Steiger voor een babbel over de film!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid