Expo BREADCRUMBS, Frank&Robbert Robbert&Frank / BE-PART WAREGEM

De tentoonstelling BREADCRUMBS van Frank&Robbert Robbert&Frank in Be-Part Waregem brengt een synthese van hun oeuvre van de afgelopen vijf jaar. Aan de hand van theatrale diorama’s, foto’s en videowerken, sculpturen, blauwdrukplannen, zeefdrukken en kleitabletten vertellen Frank&Robbert Robbert&Frank een verhaal waarin ze hun eigen dagdagelijkse realiteit koppelen aan filosofische en ...


Waar
BE-part, Platform voor actuele kunst
Westerlaan 17, 8790 Waregem
Wanneer
Van 23 februari 2020 tot 29 november 2020 (di van 13:00 tot 17:00, wo van 13:00 tot 17:00, do van 13:00 tot 17:00, vr van 13:00 tot 17:00, zo van 13:00 tot 17:00)
Organisatie
Stad Waregem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.bepartexhibitions.be/breadcrumbs
Contact
info@be-part.be
Fax: 056 62 94 10
Links

De tentoonstelling BREADCRUMBS van Frank&Robbert Robbert&Frank in Be-Part Waregem brengt een synthese van hun oeuvre van de afgelopen vijf jaar. Aan de hand van theatrale diorama’s, foto’s en videowerken, sculpturen, blauwdrukplannen, zeefdrukken en kleitabletten vertellen Frank&Robbert Robbert&Frank een verhaal waarin ze hun eigen dagdagelijkse realiteit koppelen aan filosofische en maatschappelijke vraagstukken. Hierbij gaat een bijzondere aandacht naar de rol van de kunstenaar in de publieke ruimte en de creatie van een persoonlijke mythologie.
Ze vertrekken vanuit een reeks draagbare houten koffertjes die ze enkele jaren terug ontwikkelden tijdens hun zomerresidentie in Be-Part Waregem. In de lijn van hun kunstpraktijk bevinden ook deze koffers zich op de grens tussen sculptuur en performance, beeldhouwwerk en attribuut, private en publieke ruimte, gadget en kunstwerk. Aan de hand van kleine performatieve acties onderzoeken de kunstenaars hoe ze het fysieke kunstwerk kunnen overstijgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid