Experience Braco’s Gaze

Over het event: ervaar de schoonheid van Braco’s blik Braco’s blik is werkelijk onbeschrijfbaar, het is iets dat je met je eigen ogen moet zien. En je zou zeker niet de eerste zijn, onder andere Donna Karan, Naomi Campbell en Andie MacDowell hebben al de eer gehad om Braco te ontmoeten. Zijn blik heeft dan ook de afgelopen 23 jaar de levenskwaliteit van duizenden mensen aanzienlijk verbeterd. ...


Waar
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 20.0 Basistarief: 20,00 €
Reservatie
hallo@bloom.be
www.bloom.be/trainingen
Telefoon: 056484952
Contact
hallo@bloom.be
Fax: 056484952
Leeftijd
18+
Links

Over het event: ervaar de schoonheid van Braco’s blik
Braco’s blik is werkelijk onbeschrijfbaar, het is iets dat je met je eigen ogen moet zien. En je zou zeker niet de eerste zijn, onder andere Donna Karan, Naomi Campbell en Andie MacDowell hebben al de eer gehad om Braco te ontmoeten. Zijn blik heeft dan ook de afgelopen 23 jaar de levenskwaliteit van duizenden mensen aanzienlijk verbeterd.

Waarom zijn mensen zo geïntrigeerd en blijft hij bezoekers trekken? Mensen verklaren dat hij hen gelukkig doet voelen. En daar heeft hij geen woorden voor nodig, enkel zijn stille blik. Braco staat namelijk voor een groep en staart naar elke individu, zonder iets te zeggen. Wanneer je in zijn ogen kijkt, voel je een ongekende warmte door je lichaam vloeien. Je ervaart, als het ware, een vredevol gevoel en alle druk van het dagelijkse leven lijkt van je schouders te vallen. Met behulp van de kracht van zijn blik raakt hij mensen van talloze verschillende nationaliteiten, religies en levensstijlen. Met andere woorden: zijn blik verandert levens.

Belangrijk: the gazing policy:
Het event is enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar, en voor zwangere vrouwen t/m hun 3e maand. Braco’s blik is in geen geval een vervanging voor medische behandelingen of consultaties.

Over Braco
Braco, ook wel de ‘ambassadeur van de vrede’ genoemd, ontving in 2012 de Peace Pole-awards op een Verenigde Naties community event, een prijs die eerder al aan Dalai Lama werd toegekend. Hij reisde al de hele wereld rond, hij bezocht onder andere al uitgebreid Europa, de USA, Israël, Japan, Australië, Rusland, De Dominicaanse Republiek, Mexico en Bali. Zelf is hij geboren en getogen in Zagreb (Kroatië), waar je ook de bekende Onyx-kamer in zijn werkcenter kan bezoeken.

Braco omschrijft zichzelf niet als een ‘healer’, omdat hij niet beslist of er een genezing plaatsvindt. Ook focust hij zich nooit op een specifiek probleem. De bezoekers zelf moeten zichzelf openstellen en beslissen op welk vlak ze willen geholpen worden. Vaak worstelen ze met problemen in het gebied van gezondheid, familie, relaties, carrière, innerlijke vrede etc, maar niets is te complex voor Braco’s blik. Getuigenissen van bezoekers werden al meermaals vastgelegd op video en zijn onder andere te bekijken op Braco’s officiële youtubekanaal.

Zo kun je ook een documentaire bekijken over Braco’s werk: ‘Power of Silence – The Story of Braco’, verteld door Armand Assante met Paulo Coehlo in de hoofdrol. Toen de film in 2016 Hollywood betrad, stond topmodel Naomi Campbell versteld van verbazing. Dit, en veel meer vind je terug op zijn bovengenoemd youtubekanaal.

Official website: www.braco.me

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid