"en de 7e dag is er het woord": Lettergeknetter met en van Joris Denoo

Joris Denoo presenteert u zijn programma waarin de letteren knetteren, warme woorden gewikt en bevlogen worden en het publiek zijn zinnen krijgt. Hooikoorts, salmonella, kerstkoorts, paaseierensmelting, engelen, vreemde voorvallen, verloren voorwerpen, gewelddadige schildpadden, slimme kiekens: het kan allemaal de revue passeren in proza en poëzie, column en sneldicht, interactief met het ...


Waar
VC Mozaïek
Overleiestraat 15A, 8500 Kortrijk
Wanneer
01/03 van 11:00 to13:00
Organisatie
Humanistisch Verbond Kortrijk
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €; leden HV Kortrijk: 3,00 €
Contact
HV.kortrijk@skynet.be
Fax: 0486312897
Links

Joris Denoo presenteert u zijn programma waarin de letteren knetteren, warme woorden gewikt en bevlogen worden en het publiek zijn zinnen krijgt. Hooikoorts, salmonella, kerstkoorts, paaseierensmelting, engelen, vreemde voorvallen, verloren voorwerpen, gewelddadige schildpadden, slimme kiekens: het kan allemaal de revue passeren in proza en poëzie, column en sneldicht, interactief met het publiek via taalspellen. Dit op basis van de boeken Verlichte gedichten en Amuzementen (Acco Leuven/Den Haag).
Joris Denoo publiceerde poëzie, proza, theaterteksten, essays, columns en jeugdboeken. Hij was redacteur van het bekende literaire tijdschrift Yang. Hij sprokkelde onlangs 888 fragmenten uit het wereldproza samen waarin het waait en/of regent. Dat wordt een stevige collectie boze buien.
Over en uit al dat fraais en over zijn avonturen met de inlandse letterkunde vertelt hij en leest hij smakelijk voor tijdens een anderhalf uur durend programma. Je gelooft je eigen oren niet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid