"En de 7e dag is er het woord": boekvoorstelling "Terug naar de kust"

Voorstelling van de novelle van Jem de Winter: "Terug naar de kust" Twee verhalen lopen in elkaar over: enerzijds zijn er twee zusjes en er is een verkoper van bedpanspoelers die met een pijnlijk gebeuren uit zijn jeugd in de jaren zestig wordt geconfronteerd, en anderzijds is er de mysterieuze Abel. Is deze Abel het alter ego van de verkoper, is hij een kwade droom of is hij een verzonnen ...


Waar
VC Mozaïek
Overleiestraat 15A, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Humanistisch Verbond Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
hv.kortrijk@skynet.be
Links

Voorstelling van de novelle van Jem de Winter: "Terug naar de kust"
Twee verhalen lopen in elkaar over: enerzijds zijn er twee zusjes en er is een verkoper van bedpanspoelers die met een pijnlijk gebeuren uit zijn jeugd in de jaren zestig wordt geconfronteerd, en anderzijds is er de mysterieuze Abel.
Is deze Abel het alter ego van de verkoper, is hij een kwade droom of is hij een verzonnen figuur, en zo ja: wie heeft hem dan verzonnen?
De auteur verzorgde ook de illustraties in het boek. De inleiding gebeurt door Barbara De Beurme. met ondersteuning van Betty Braet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid