DOMINIQUE VAN MALDERS & RIDE THIS TRAIN

Het leven van Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. De productie 'Johnny Cash, The man and The Music' brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond voor theater én muziekliefhebbers. Voor de muziek zorgt Ride This Train, een zeskoppig gezelschap dat als de beste Johnny Cash-coverband van ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
21/02 van 20:15 to23:00
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 17.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.4 Basistarief: 17,00 €; -26: 16,00 €; +65: 16,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

Het leven van Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers.
De productie 'Johnny Cash, The man and The Music' brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond voor theater én muziekliefhebbers.

Voor de muziek zorgt Ride This Train, een zeskoppig gezelschap dat als de beste Johnny Cash-coverband van Belgïe en omstreken geldt. Na een aantal jaren 'warmdraaien' op de meest uiteenlopende plekken (van de Scala in Kortrijk tot het festivalpodium van Grensrock) zijn ze ervaren en gerouteneerd, klaar om Cash een podium hoger te te tillen.

Naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt acteur Dominique Van Malder voor hoogstaand spelplezier. Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt hij ons mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid