DOBLE MANDOBLE - Full HD [+6]

In de familievoorstelling 'Full HD' neemt Doble Mandoble ons mee in een fantasievolle wereld, ergens rond het jaar 2060. Robots hebben zich over de wereld verspreid en ‘gewone’ en ‘aangepaste’ mensen leven naast elkaar. Een visuele reis waarin een lach, verwondering en ongeloof domineren.


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 15.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.0 Basisprijs: € 15; -26 jaar: € 9; -13 jaar: € 6
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Telefoon: 056 62 13 40
Contact
Telefoon: 056 62 13 40
Leeftijd
6+
Links

De Spaanse tweeling Luis en Miguel Pelegrín verraste ons in 2010 met de schitterende voorstelling 'Mi Otro Yo'. De magie, acrobatie en de circustechnieken die ze toen op ons loslieten vinden we in veelvoud terug in deze nieuwe voorstelling.

In 'Full HD' nemen ze ons mee in een fantasievolle wereld, ergens rond het jaar 2060. Robots hebben zich over de wereld verspreid en ‘gewone’ en ‘aangepaste’ mensen leven naast elkaar. Een visuele reis waarin een lach, verwondering en ongeloof domineren. Het gebeurt niet vaak dat benen, armen en hoofden zo vlotjes van eigenaar veranderen. Amputaties, verdwijningen en verschijningen,… voor dit Spaanse topduo is niets onmogelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid