Digi-wadde? (online) Videobellen of videochatten

Bij Digi-Wadde krijg je kort uitleg over een thema en kan je vragen stellen. Voor beginnende computer-, tablet- of smartphone gebruikers. Door de corona-maatregelen organiseren we nu tijdelijk Digi-Waddes via webinar=online Wat is een webinar? Een webinar is een online les. Je krijgt een link waarmee je kan inloggen op het moment dat de les begint. Op je scherm zie je de lesgever en/of zijn ...


Waar
bij u thuis
thuis , 8510 Marke (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Wijkcentrum Cirkant
Prijs
gratis
Reservatie
Telefoon: 056 240825
Contact
wijkteam.marke@kortrijk.be
Fax: 056 240825
Leeftijd
18+
Links

Bij Digi-Wadde krijg je kort uitleg over een thema en kan je vragen stellen. Voor beginnende computer-, tablet- of smartphone gebruikers.

Door de corona-maatregelen organiseren we nu tijdelijk Digi-Waddes via webinar=online

Wat is een webinar? Een webinar is een online les. Je krijgt een link waarmee je kan inloggen op het moment dat de les begint. Op je scherm zie je de lesgever en/of zijn presentatie. Je hoort de lesgever via de luidspreker van je computer, laptop, tablet, smartphone. Via de chatfunctie kan je je vraag typen en dan kan de lesgever een antwoord geven op je vraag. Ofwel kan de lesgever je het woord geven zodat je je vraag kan stellen. Op dat moment kom je in beeld.
Je kan ervoor kiezen om gewoon enkel te kijken en te luisteren naar de les. Wie de les volgt, ziet enkel de lesgever, en eventueel de persoon die een vraag wil stellen. Je kan de andere deelnemers niet zien. Wat heb je hiervoor nodig? Een toestel met toegang tot het internet, en een e-mailadres zodat je de link met de uitnodiging kan ontvangen.

Hoe inschrijven voor één of meerdere webinars?
Inschrijven kan via wijkcentrum ’t Cirkant. Inschrijven kan telkens tot de vrijdag vóór de webinar.
- Telefoon: 056/24 08 25
- E-mail: wijkteam.marke@kortrijk.be
Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Je ontvangt een bevestigingsmail, en 1 dag voor de webinar ontvang je een mail met de link om deel te nemen.
Wie graag zou deelnemen en denkt problemen te hebben om de webinar te volgen, mag dit melden bij de inschrijving. We kijken samen met jou voor een oplossing!

thema 16/6: Wat is videobellen? Hoe kan je videobellen met iemand? Wat heb je hiervoor nodig? We leggen uit wat videobellen is. We stellen een 2-tal populaire programma’s voor en leggen uit hoe je hiermee aan de slag gaat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid