DESCHONECOMPAGNIE/MUZIEKTHEATER TRANSPARANT

Regisseur Tom Goossens en pianist Wouter Deltour gaan aan de slag met de opera 'Così fan tutte' van Wolfgang Amadeus Mozart en Lorenzo Da Ponte, waarin twee jonge koppels, elk met hun eigen taal, proberen te bewijzen hoe oprecht hun liefde is. Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violist. Samen filosoferen en discussiëren ze over het bestaan van ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 17.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.4 Basistarief: 17,00 €; -26: 16,00 €; +65: 16,00 €; Abo: 8,00 €
Reservatie
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

Regisseur Tom Goossens en pianist Wouter Deltour gaan aan de slag met de opera 'Così fan tutte' van Wolfgang Amadeus Mozart en Lorenzo Da Ponte, waarin twee jonge koppels, elk met hun eigen taal, proberen te bewijzen hoe oprecht hun liefde is.

Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violist. Samen filosoferen en discussiëren ze over het bestaan van fysieke trouw.

"Goossens combineert aanstekelijk spel (waarin rechtstreeks naar het publiek gespeeld wordt) met weelderige virtuoze zang en zet beide zeer slim in: het spel houdt vaart in het verhaal, de zang zorgt voor de emotionele kleur. En de piano van Deltour is een trouwe gids."
Els Van Steenberghe, Focus Knack

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid