De verrukkelijke Italiaanse plattelandskeuken, lente-editie (woensdag)

Laurent Coppens laat ons opnieuw de ware regionale Italiaanse keuken verder ontdekken met bijzondere aandacht voor de cucina povera. Deze keuken is in tegenstelling tot wat zijn naam zou kunnen vermoeden, allesbehalve pover van smaak. Het is van oudsher de oorspronkelijke keuken van de gemiddelde Italiaan. De klemtoon ligt op ingrediënten die op een eenvoudige maar inventieve manier – ...


Waar
CC De Steiger
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 12.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.4 Basistarief: 12,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Laurent Coppens laat ons opnieuw de ware regionale Italiaanse keuken verder ontdekken met bijzondere aandacht voor de cucina povera.
Deze keuken is in tegenstelling tot wat zijn naam zou kunnen vermoeden, allesbehalve pover van smaak. Het is van oudsher de oorspronkelijke keuken van de gemiddelde Italiaan. De klemtoon ligt op ingrediënten die op een eenvoudige maar inventieve manier – eindeloze variaties zijn mogelijk – worden klaargemaakt zodat de basissmaken volledig tot hun recht kunnen komen.
Iedereen ontvangt een receptenboekje waar iedere bereiding telkens haarfijn uit de doeken wordt gedaan. Ook toeristische en cultuurhistorische informatie over de streek van het gerecht komen aan bod.
Alle klaargemaakte gerechten worden samen met een passend glas Italiaanse wijn verorberd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid