De popklassiekers

GERT BETTENS, EVA DE ROOVERE & DE FLANDRIENS De Popklassieker Uit het rijke repertoire van pakweg 60 jaar Vlaamse en Belgische popgeschiedenis maken de Flandriens een eigenzinnige keuze. Zij vertalen de Engels- en Franstalige hits in het Nederlands. Of het West-Vlaams. Of zelfs in het Aalsters. Dat deden ze ook al in 2002 (i.s.m. Radio 1 en AB), nu doen ze het nogmaals met 2 nieuwe stemmen: ...


Waar
Ontmoetingscentrum
Aalbekeplaats , 8511 Aalbeke (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
OC Aalbeke
Prijs
€ 22.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.4 Basistarief: 22,00 €
Reservatie
www.schouwburgkortrijk.be
Telefoon: 056 23 98 55
Contact
Fax: 056 23 98 55
Links

GERT BETTENS, EVA DE ROOVERE & DE FLANDRIENS
De Popklassieker
Uit het rijke repertoire van pakweg 60 jaar Vlaamse en Belgische popgeschiedenis maken de Flandriens een eigenzinnige keuze. Zij vertalen de Engels- en Franstalige hits in het Nederlands.
Of het West-Vlaams. Of zelfs in het Aalsters.
Dat deden ze ook al in 2002 (i.s.m. Radio 1 en AB), nu doen ze het nogmaals met 2 nieuwe stemmen: Eva De Roovere en Gert Bettens.
Veel hits van onder andere The Pebbles, Vaya Con Dios, Stromae, Technotronic, Blue Blot, maar ook iets meer vergeten parels uit de Vlaamse muziekschatkamer. Allemaal door de Flandriens heruitgevonden in het Nederlands en in een spetterend modern jasje gegoten.
De Flandriens: een stomende liveband met maar liefst vijf zangers.
De muzikanten schreven elk afzonderlijk Vlaamse popgeschiedenis.
Met de Flandriens doen ze het samen, onder de deskundige leiding van Dirk Blanchart.
Verwacht geen evidente songs en nog minder evidente uitvoeringen. De Flandriens doen hun eigen ding met de hits uit het verleden. Koppig en eigenzinnig … als een echte flandrien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid