De Nwe Tijd - Zwarte Woud Forever

Het Zwarte Woud Forever is een locatievoorstelling over het einde van de wereld. Hoe moet je overleven in een maatschappij die steeds eenzamer en individueler lijkt te worden. Brengen we onze dagen door met doemdenken en het verzamelen van survival skills, watervaste lucifers en corned beef, of verzamelen we vooruitzichten, hoop en liefde? Vergeet de Mayakalenders, de economische crisis, ...


Waar
Sint-Martinuskerk Desselgem
Liebaardstraat , 8792 Desselgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; Jongerentarief: 11,00 €
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420
Links

Het Zwarte Woud Forever is een locatievoorstelling over het einde van de wereld. Hoe moet je overleven in een maatschappij die steeds eenzamer en individueler lijkt te worden.

Brengen we onze dagen door met doemdenken en het verzamelen van survival skills, watervaste lucifers en corned beef, of verzamelen we vooruitzichten, hoop en liefde?

Vergeet de Mayakalenders, de economische crisis, vergeet de opwarming van de aarde, de omkering van de polen, de zondvloed, de tsunami's en de zonnestormen. Elke dag stort er ergens wel een wereld in. De vraag is hoe gaan we samen ten onder? Met als drijvende kracht een hartverwarmende kerstgedachte. Een komische, wervelende monoloog van een individu die de strijd aangaat met het massale doemdenken in tijden van crisis.

“ Grotenhuis brengt tintelend, grappig en ontroerend locatietheater dat zijn eigen decor op een slimme manier uitspeelt. Een voorstelling waar je spontaan van ontdooit. "
De Standaard

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid