De Avond van het Woord i.k.v. De Dag van het Woord met o.a. Joost Vandecasteele, Delpine Lecompte, And They Spoke In Anthems, ..

De Avond van het Woord Een avond met een line-up aan artiesten uit verschillende kunstgenres, waarbij ‘het Woord’ centraal staat, maar waarbij ook muziek en humor aan bod komen. Dat is het concept van dit uniek avondprogramma. De smaakmakers voor deze editie zijn: Joost Vandecasteele Joost Vandecasteele is acteur, schrijver en stand-upcomedian. Hij schrijft theaterteksten en debuteerde in 2007 ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €; -26 jaar: 7,00 €
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420
Links

De Avond van het Woord

Een avond met een line-up aan artiesten uit verschillende kunstgenres, waarbij ‘het Woord’ centraal staat, maar waarbij ook muziek en humor aan bod komen. Dat is het concept van dit uniek avondprogramma. De smaakmakers voor deze editie zijn:

Joost Vandecasteele
Joost Vandecasteele is acteur, schrijver en stand-upcomedian. Hij schrijft theaterteksten en debuteerde in 2007 als romanschrijver met Hoe de wereld perfect functioneert zonder mij. Vandecasteele wil de literatuur terug spannend maken door middel van (sardonische) humor en bakken fantasie.

Delphine Lecompte
Delphine Lecompte debuteerde in 2010 met de dichtbundel Verzonnen prooi. In de loop der jaren kwamen daar nog eens zes dichtbundels bij. In 2018 verscheen dan The Best of Delphine Lecompte. Deze bundel is een staalkaart van haar eigenzinnige poëzie waarin ze een wereld schetst vol ‘woede, bezinning, verliefdheid en troost’. Als performer is Delpine Lecompte met haar onvoorspelbaarheid en absurditeit een fenomeen.

Martje Wijers
Martje Wijers schrijft gedichten, treedt op en slamt. Ze stond de voorbije jaren telkens in de finale van het Nederlands Kampioenschap poetry slam. Vorig jaar behaalde ze een tweede plek na een finalebattle die door jurylid Tom Lanoye werd omschreven als “the battle of the glorious bitches” en die van hem veel langer had mogen duren. We kijken met spanning uit naar haar eerste publicatie.

And They Spoke In Anthems
And They Spoke In Anthems zorgt voor de muzikale invulling van de avond. Singer-songwriter Arne Leurentrop debuteerde in 2014 met het album June. In het voorjaar van 2019 bracht hij met Money Time een pracht van een indieplaat uit die doolt in het land der melancholie. Op het podium krijgt Arne Leurentop versterking van Maarten Flamand en Jan Dhaene **** “... een blinkende en perfect gepolijste diamant.” Indiestyle.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid