Dansproject 2020

Dansproject is een dansfestival dat zes jonge en talentvolle danscompagnies uit Vlaanderen samenbrengt en hen een podium biedt. Ze brengen straf en vernieuwend werk binnen de hedendaagse danskunst en behaalden hiermee tal van prijzen zoals de Prijs voor Jong Danstalent en Concours International de Choréographie. Danspunt bekroonde elk van hen tot Ambassadeur van de hedendaagse dans in ...


Waar
Budascoop Kortrijk
Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Polydans vzw
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €; Voorverkoop: 8,00 €; Polydansleden: 6,00 €
Reservatie
info@polydans.be
www.polydans.be
Telefoon: 056 25 50 76
Contact
info@polydans.be
Fax: 056 25 50 76
Leeftijd
12+
Links

Dansproject is een dansfestival dat zes jonge en talentvolle danscompagnies uit Vlaanderen samenbrengt en hen een podium biedt.

Ze brengen straf en vernieuwend werk binnen de hedendaagse danskunst en behaalden hiermee tal van prijzen zoals de Prijs voor Jong Danstalent en Concours International de Choréographie. Danspunt bekroonde elk van hen tot Ambassadeur van de hedendaagse dans in Vlaanderen. Ze treden regelmatig op op (inter)nationale dansfestivals en andere ontmoetingen in de podiumkunsten.

Je wordt getrakteerd op een gevarieerd en avondvullend programma met een mix van choreografieën van professionele choreografen. Dansproject toert langs verschillende cultuurcentra, maar staat in Overijse voor het 2de jaar op rij in première.

De deelnemende compagnies zijn Compagnie Cocon uit Leuven, Junior Company uit Bornem, Impuls Company uit Geel, Arlekino uit Antwerpen, Polydans uit Kortrijk, deCompagnie uit Lier. De gastchoreografieën worden later bekend gemaakt.

Voortbouwend op het succes van de vorige edities, brengt dit collectief opnieuw een sterk en gevarieerd programma met zes gloednieuwe creaties. Door de verscheidenheid aan choreografen, is deze avond altijd boeiend en afwisselend, een ‘must’ voor alle echte dansliefhebbers dus!

Tickets vanaf 31 januari via UiT in Kortrijk op 056 23 98 55
VVk € 8 / ADD 10
www.polydans.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid