Dagstapper: tussen wind- en watermolens in de Zwalmstreek

We maken een tocht van zo’n 22 à 24 km doorheen deze mooie streek. De Zwalmstreek biedt  een bonte mix van schilderachtige landschappen, met hier en daar de meanderende Zwalm als herkenningspunt. De vele akkers en weilanden, de kleine bosjes en de dorpen die verscholen liggen in het groene landschap maken van deze regio een mooi wandelgebied. We passeren ook enkele watermolens die zo typisch ...


Waar
Carpoolparking
Franklin Rooseveltlaan , 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Natuurpunt Waregem
Reservatie
Bestel tickets
Contact
patrick.vandenbussche2@pandora.be
Telefoon: 056/609.228
Links

We maken een tocht van zo’n 22 à 24 km doorheen deze mooie streek. De Zwalmstreek biedt  een bonte mix van schilderachtige landschappen, met hier en daar de meanderende Zwalm als herkenningspunt.

De vele akkers en weilanden, de kleine bosjes en de dorpen die verscholen liggen in het groene landschap maken van deze regio een mooi wandelgebied.

We passeren ook enkele watermolens die zo typisch zijn voor deze streek.

Omdat we vaak ook onverharde paden nemen zijn goede stapschoenen aangewezen.

Zorg voor je eigen picknick, voor voldoende drank en aangepaste kledij.

We verzamelen om 8 u 45 op de parking aan de watertoren in Waregem. We rijden kostendelend en met zo weinig mogelijk auto’s naar Beerlegem, waar we rond 9 u 30 starten op het kerkplein.

Graag vooraf inschrijven via telefoon bij  Patrick Vandenbussche op 056/609228, zodat we goede afspraken kunnen maken omtrent het vervoer.

We zijn terug op onze startplaats omstreeks 16  uur 30.  Uiteraard is er nadien nog de kans om samen iets te gaan drinken.

Alvast welkom en zet je wandelschoenen maar al klaar ! En… vergeet ook je verrekijker niet !

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid