Cyclocross Masters 2020

Veldrijden in het stadscentrum Net zoals vorige jaren is de spectaculaire afsluiter van het veldritseizoen te gast in het Waregemse stadscentrum. Het internationale cyclocrosspeloton (m/v) waagt zich aan een parcours van ongeveer 1 kilometer vol hindernissen. De toegang is natuurlijk helemaal gratis! We zijn bovendien benieuwd wie dit jaar naar huis gaat als de koning van het ...


Waar
Zuiderpromenade
z/n , 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Golazo Sports
Contact
Fax: 056 62 12 11
Links

Veldrijden in het stadscentrum
Net zoals vorige jaren is de spectaculaire afsluiter van het veldritseizoen te gast in het Waregemse stadscentrum. Het internationale cyclocrosspeloton (m/v) waagt zich aan een parcours van ongeveer 1 kilometer vol hindernissen. De toegang is natuurlijk helemaal gratis! We zijn bovendien benieuwd wie dit jaar naar huis gaat als de koning van het hoogspringen-op-de-fiets?

Je ontdekt het volledige programma op de website van de Cyclocross Masters!
Dankzij de jeugdinitiatie kunnen kinderen die dromen van een wielercarrière (of gewoon zin hebben in een avontuurlijke namiddag) even proeven van het echte werk.
Mobiliteit
Parkeerverbod + toegangsverbod op alle parkeerplaatsen voor Het Pand + Belfius van 12.00u. tot 24.00u.
Parkeerverbod op de parking op de hoek van de site van het Jeugdcentrum (hoek Verbindingsweg / Zuiderlaan) van 8.00u. tot 24.00u.
Parkeerverbod op de parking aan de ingang van het welzijnshuis (Schakelstraat / Zuiderpromenade).

Parkeren op 26 februari
Alle openbare parkings zijn bereikbaar, ook de ondergrondse parkings Het Pand en Zuiderpromenade. Gratis parkeren kan op parking Expo en parking Jeugdcentrum. In het stadscentrum en in de ondergrondse parkings is er betalend parkeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid