Cursussen Tandartsassistent Kortrijk

Als tandartsassistent bereid je de handelingen van de tandarts voor, bied je technische ondersteuning bij de medische behandeling en verzorg je de medisch administratieve opvolging van de patiëntendossiers. De opleiding Tandartsassistent omvat dus het leren assisteren bij tandheelkundige handelingen én het volgen van de lesmodules hygiëne, EHBO en administratie. De kroon op het werk is een ...


Waar
CVO Scala - Campus Pottelberg
Felix de Bethunelaan 4, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CVO Scala
Prijs
€ 120.0 Basistarief: 120,00 €
Leeftijd
18+
Links

Als tandartsassistent bereid je de handelingen van de tandarts voor, bied je technische ondersteuning bij de medische behandeling en verzorg je de medisch administratieve opvolging van de patiëntendossiers.

De opleiding Tandartsassistent omvat dus het leren assisteren bij tandheelkundige handelingen én het volgen van de lesmodules hygiëne, EHBO en administratie. De kroon op het werk is een stage in een tandartspraktijk. De opleiding duurt twee jaar en wordt zowel overdag als ‘s avonds aangeboden. Neem contact op met tandartsassistent@cvoscala.be om een persoonlijk traject uit te werken. Is Nederlands niet je moedertaal? Er is ook een traject Tandartsassistent met aanvullende lessen Nederlands.

EHBO
Iedereen zou Eerste Hulp Bij Ongevallen moeten kunnen toedienen. In deze korte module van slechts 5 lessen leer je elementaire EHBO-vaardigheden zelfstandig toepassen. Je leert werken met een AED-toestel en inschatten of je medische of andere hulp moet inroepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid