Cursussen Koken Kortrijk

Hou je van kokkerellen en gezellige etentjes onder vrienden en familie? Ben je gefascineerd door nieuwe smaken, verse kruiden en heerlijke aroma’s? Onze kooklessen staan voor je open. We richten ons zowel op professionals als op hobbyisten. Bekijk ons ruime aanbod op www.cvoscala.be. NIEUW Barbecue winterse gerechten Verwen je gasten tijdens de winter met onze module Barbecue winterse ...


Waar
Campus 3 Hofsteden
Minister de Taeyelaan 13, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CVO Scala
Prijs
€ 120.0 Basistarief: 120,00 €
Leeftijd
18+
Links

Hou je van kokkerellen en gezellige etentjes onder vrienden en familie? Ben je gefascineerd door nieuwe smaken, verse kruiden en heerlijke aroma’s? Onze kooklessen staan voor je open.

We richten ons zowel op professionals als op hobbyisten.
Bekijk ons ruime aanbod op www.cvoscala.be.

NIEUW
Barbecue winterse gerechten
Verwen je gasten tijdens de winter met onze module Barbecue winterse gerechten van september tot november. Verwerf de technieken van het bakken, grillen, koken en roken om een echte barbecuemaster te worden en beloon jezelf en je gasten met heerlijke gerechten.

NIEUW
Het weekmenu
We hebben allen drukke werkweken en het is niet altijd gemakkelijk om gezond te eten. In deze module krijg je een boodschappenlijst voor een volledige week met eenvoudige, gezonde recepten die je kan voorbereiden tijdens het weekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid