Cursus: Klimaatverkenner (Zwevegem)

Een heuse klimaatverkenner, iets voor jou? In het najaar organiseert Natuurpunt Zwevegem een interactieve instapcursus rond klimaat en duurzaamheid. In 3 boeiende lessen en 1 excursie maak je kennis met het hoe en het wat van het klimaat. Je krijgt inzicht hoe de natuur op de klimaatsverandering reageert, ook in je eigen tuin. Je krijgt tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag ...


Waar
Bibliotheek Zwevegem
Bekaertstraat 13, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Natuurpunt Zwevegem
Prijs
€ 40.0 Ledenprijs: € 30
Reservatie
Bestel tickets
Contact
bavo.de.clercq@telenet.be
Telefoon: 0476 66 46 78
Links

Een heuse klimaatverkenner, iets voor jou?

In het najaar organiseert Natuurpunt Zwevegem een interactieve instapcursus rond klimaat en duurzaamheid. In 3 boeiende lessen en 1 excursie maak je kennis met het hoe en het wat van het klimaat. Je krijgt inzicht hoe de natuur op de klimaatsverandering reageert, ook in je eigen tuin. Je krijgt tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag kan gaan en niet te vergeten (h)eerlijke klimaatproevertjes. Laat het niet aan je neus voorbijgaan en nodig geïnteresseerde buren, vrienden en familie mee uit.

Benno Geerstsma, Lander Wantens en Joke Flour begeleiden de lessen. De theorielessen vinden plaats op maandagavond. De excursie op zaterdagvoormiddag.

  • Les 1 ‘Wat is het klimaat en hoe is het gewijzigd?’ op maandag 14 september 2020 van 19u tot 22u.
  • Les 2 ‘Gevolgen van klimaatverandering voor de natuur in je achtertuin’ op maandag 21 september 2020 van 19u tot 22u.
  • Les 3 ‘Samen voor inspirerende & duurzame oplossingen’ op maandag 28 september 2020 van 19u tot 22u.
  • Les 4 ‘Wandeling met (h)eerlijke klimaatproevertjes’ op zaterdag 10 oktober 2020 van 9u30 tot 12u30.

Prijs

De inschrijvingsprijs is 30 € voor leden van Natuurpunt. Niet-leden betalen 40 €.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de bevestigingsmail vind je de gegevens om tot betaling over te gaan.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid