Cursus Kaartleggen met de Gypsy Kaarten

De kunst van de Gypsies: leer kaartleggen als een pro... met de Gyspy Kaarten Cursus! Waarom je deze cursus over de Zigeuner (Gypsy) Kaarten bij Bloom in Waregem gewoonweg niet mag missen! De Gypsy Kaarten kennen een lange en verre geschiedenis, en daar weet Fabio Vinago alles over! Als auteur van het eerste Gypsy Waarzegboek vond hij dat het tijd werd om zijn kennis en kunnen te delen met ...


Waar
Bloom
Kortrijkseweg 353, 8791 Beveren-Leie (Waregem)
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 199.0 Basistarief: 199,00 €
Reservatie
www.bloom.be/trainingen/cursus-kaartl...
Telefoon: +32 56 48 49 52
Contact
hallo@bloom.be
Fax: +32 56 48 49 52
Leeftijd
18+
Links

De kunst van de Gypsies: leer kaartleggen als een pro... met de Gyspy Kaarten Cursus!

Waarom je deze cursus over de Zigeuner (Gypsy) Kaarten bij Bloom in Waregem gewoonweg niet mag missen! De Gypsy Kaarten kennen een lange en verre geschiedenis, en daar weet Fabio Vinago alles over! Als auteur van het eerste Gypsy Waarzegboek vond hij dat het tijd werd om zijn kennis en kunnen te delen met iedereen die interesse heeft dit unieke orakelsysteem te ontdekken. De cursus 'Kaartleggen met de Gypsy Waarzeg Kaarten' wordt gegeven door Stefan (i.s.w. Fabio), Fabio’s partner die deze kaarten als een pro beheerst.

Tijdens deze cursus (die over 4 sessies van 3 uren loopt) wordt er veel aandacht besteed aan de betekenis van de 52 tekeningen op de kaart, de medaillons (harten, klaveren, ruiten en schoppen), de overige persoonskaarten (de Heren, de Dames en de Boeren).

Deze cursus 'Kaartleggen met de Gypsy Kaarten' geeft jou een gedegen basis om zelf als een kaartlegger of kaartlegster aan de slag te gaan en is zowel geschikt voor beginners én gevorderden. In de prijs van de cursus zit ook een nieuwe Gypsy WaarzegSet inbegrepen. Omdat dit het eerste boek is dat handelt over de Gypsy Kaarten, is deze lessenreeks uniek en elders niet te vinden.

Laat je inspireren en begeleiden door de kunst van de Gypsy-cultuur en leer kaartleggen als een pro tijdens deze unieke Cursus Kaartleggen met de Gypsy Kaarten bij Bloom in Waregem!

Docent: Stefan Devillé (i.s.w. Fabio Vinago)
Extra info: na afloop ontvang je een certificaat van deelname
Inschrijven: voor 01/09/2019
Inbegrepen: De Complete Gypsy Waarzeg Set (boek + kaarten) zit in de cursusprijs vervat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid