Continue to Sew, vrij atelier

Als sinds 2011 ontwerpt en maakt Fleur Sintobin kledij op maat. Haar oog voor schoonheid, details, vorm en materie kan ze hier combineren. De passie voor creëren deelt ze graag in haar workshops. Het is een balans tussen alleen zijn in haar eigen atelier en maken met anderen. In deze Continue to Sew reeks begeleid Fleur je in je naaiproject en helpt je verder waar nodig. 
Hier wordt verwacht ...


Waar
De Maakkamer
Nieuwstraat 6, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
De Maakkamer
Prijs
€ 78.0 Basistarief: 78,00 €
Reservatie
www.demaakkamer.be
Contact
info@demaakkamer.be
Leeftijd
18+
Links

Als sinds 2011 ontwerpt en maakt Fleur Sintobin kledij op maat. Haar oog voor schoonheid, details, vorm en materie kan ze hier combineren. De passie voor creëren deelt ze graag in haar workshops. Het is een balans tussen alleen zijn in haar eigen atelier en maken met anderen.

In deze Continue to Sew reeks begeleid Fleur je in je naaiproject en helpt je verder waar nodig. 
Hier wordt verwacht dat je al kan stikken, maar nog wat ervaring mist en/of nog wat uitleg en begeleiding kan gebruiken bv over een specifiek onderwerp zoals werkvolgorde, een rits insteken, … Je bepaalt volledig zelf wat je maakt!

Alle materiaal is aanwezig: naaimachine, overlock, strijkijzer, patroonpapier, potlood, kopspelden, stofkrijt, patroonboeken en -magazines, … Er wordt ook elke les koffie, thee en water voorzien.
exclusief stof, naaigaren en fournituren

Continue to Sew zijn 5 lessen, telkens op donderdag van 20-22u, 2-wekelijks
16/1 - 30/1 - 13/2 - 12/3 - 26/3

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid