Comomeer - Summer: op stap, sport & waterski/wakeboard

Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ...


Waar
Como Sportievak
Comomeer Italië, 8550 Zwevegem
Wanneer
Van 14 augustus 2020 tot 23 augustus 2020
Organisatie
Sportievak vzw
Prijs
€ 695.0 Basistarief: 695,00 €
Reservatie
sportievak.be/sportkampen/summer-op-s...
Contact
Fax: 056/26 44 20
Leeftijd
10+
Links

Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ronduit adembenemend. Deze plek is een stukje hemel op aarde!
Wat minder sportief? Wil je gewoon genieten van een week vakantie met veel zon, waterpret, sportief plezier en links en rechts een uitstapje? Dan vind je heel wat afwisseling in dit programma. De groep gaat in de loop van de week op verkenning langs het meer en doet verschillende uitstappen. Als extraatje maken we een daguitstap naar de cultuur- en modestad Milaan.
Een duik in het glasheldere water van het meer, estafettespelen met de kajaks, surfplanken- en waterschoenenraces, stand up paddling, mogelijkheden genoeg om afkoeling te krijgen! We vullen dit bovendien nog aan met dagelijks twee waterski- of wakeboardbeurten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid