Cie Cecilia - Locke

Ivan Locke is een plichtsbewuste bouwondernemer, goede vader en vertrekt op een dag van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechtsaf te gaan waar hij normaal links moet. Tijdens een anderhalf uur durende autorit komen we te weten waarom hij die beslissing nam, die heel zijn leven op het spel zet. 'Locke' gaat over verantwoordelijkheid nemen en principes ook als je er ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 18.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.6 Basistarief: 18,00 €; -26 j: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Ivan Locke is een plichtsbewuste bouwondernemer, goede vader en vertrekt op een dag van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechtsaf te gaan waar hij normaal links moet. Tijdens een anderhalf uur durende autorit komen we te weten waarom hij die beslissing nam, die heel zijn leven op het spel zet.

'Locke' gaat over verantwoordelijkheid nemen en principes ook als je er alles door dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid belangrijker is dan alles. Samen met klasbakken Tom Vermeir en Koen De Graeve zet Yahya terryn zijn tanden in dit hartverscheurende verhaal dat zich afspeelt in 1 autorit.
De soundtrack van de hand van Johannes Verschaeve, Frederik Heuvinck en Ben Brunin zet alles extra onder stoom. Locke wordt een muzikale, ritmische, emotioneel subtiele ontploffing van emoties, die niemand onberoerd zal laten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid