Chekhov Trio

Chekhov trio heeft zijn roots in Maastricht, waar het trio in 2016 is opgericht in het kader van het kamermuziekprogramma van het Conservatorium Maastricht. De Nederlandse violiste Emma Rhebergen, de Russische celliste Alexandra Charnomskaya en de Belgische pianiste Fem Devos vinden hun inspiratie voor het spelen van kamermuziek, en in het bijzonder pianotrio, in het toneelspel: een zoektocht ...


Waar
CC De Steiger
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 12.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.4 Basistarief: 12,00 €
Reservatie
info@ccdesteiger.be
www.ccdesteiger.be/nl/programma/muzie...
Telefoon: 056 515891
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 515891
Links

Chekhov trio heeft zijn roots in Maastricht, waar het trio in 2016 is opgericht in het kader van het kamermuziekprogramma van het Conservatorium Maastricht. De Nederlandse violiste Emma Rhebergen, de Russische celliste Alexandra Charnomskaya en de Belgische pianiste Fem Devos vinden hun inspiratie voor het spelen van kamermuziek, en in het bijzonder pianotrio, in het toneelspel: een zoektocht naar karakters en interpretatie van de verschillende rollen in het ensemble.

Het trio wordt gecoacht en geïnspireerd door Henk Guittart, en namen daarnaast ook deel aan masterclasses, tijdens het Conservatorium kamermuziekfestival in 2017 en 2019, en tijdens het Orlando Festival 2018. Zo volgden ze les bij Rusquartet, Alexander Bonduryanski, Hardy Rittner, Peter Brunt, Nemtsov duo, Sigiswald Kuijken, Ilya Hoffman en Livia Sohn.

In november 2018 won Chekhov trio de tweede prijs en speciale ‘KCB award’ tijdens de International Competition Triomphe de l’Art in Brussel. Concerten brachten het trio reeds naar podia in Amsterdam, Leiden, Maastricht, Heerlen, Tilburg, Roermond en Kerkrade. Ook waren zij te horen op de Nederlandse nationale radio.

Kaarten: € 12,00 - € 10,00 met reductie
Gratis voor leden Akoestiek Menen

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid