Café Congé 2019

Jeugdraad Deerlijk, met ondersteuning van jeugddienst en cultuurdienst Deerlijk, organiseert naar jaarlijkse traditie opnieuw het muziekevenement Café Congé. De Deerlijkse jeugd slaan de handen in elkaar om op de eerst drie donderdag van juli (4, 11 en 18 juli) de bezoekers een topervaring te bezorgen. Op het programma staat zoals altijd een ideale mix van beginnende artiesten en gevestigde ...


Waar
Centrumschool De Beuk
Sint-Amandusstraat 26, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Jeugddienst Deerlijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
cafecongedeerlijk@gmail.com
Links

Jeugdraad Deerlijk, met ondersteuning van jeugddienst en cultuurdienst Deerlijk, organiseert naar jaarlijkse traditie opnieuw het muziekevenement Café Congé. De Deerlijkse jeugd slaan de handen in elkaar om op de eerst drie donderdag van juli (4, 11 en 18 juli) de bezoekers een topervaring te bezorgen. Op het programma staat zoals altijd een ideale mix van beginnende artiesten en gevestigde waarden. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop en voorzien we een tweede, klein podium waarop afwisselend met het hoofdpodium gespeeld zal worden. Dubbel zoveel muziek en dus dubbel zoveel plezier.
Op donderdag 4 juli krijgen we bezoek van Sweet Spot, The Simon Collective en Wim Demeester. Op donderdag nummer twee komen George Dylan, Alive, Kanschwar en Gräns langs en we sluiten of op de laatste donderdag met Bluelink, Boundless en Congazz.
Zin om van deze bands te genieten op Deerlijks grondgebied? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Café Congé. Dit jaar gaan de edities terug door in Centrumschool De Beuk, Sint-Amandusstraat 26 te Deerlijk. De optredens zijn volledig gratis en iedereen is welkom vanaf 19.30 uur om zich te laten gaan op de dansvloer of om gezellig te genieten van een biertje.
Meer info kan je steeds terugvinden op de Facebookpagina Café Congé. Dit is een UiTPASevenement dus er kan een puntje gespaard worden aan de drankkaartenstand. We voorzien ook een omruilvoordeel. In ruil voor 5 UiTPASpunten krijg je een gratis drankje naar keuze.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid