BuitenSPOORig - Theater Froe Froe - Zeeboenk

“Wie nog nooit gevaren heeft weet niet hoe een zeeman leeft” (trad.) Gert Dupont heeft ondertussen al een mooi palmares met familieprojecten die scoren op festivals, kinderhoogdagen en andere artistieke evenementen. Opnieuw met livemuziek, schone installaties en publieke interactie ! Monster aan voor deze nieuwe voorstelling van Froefroe voor en over (klein)mannen met baarden en loze meisjes ...


Waar
Academie Harelbeke Anders!
Veldstraat 163, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 3.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.6 Basistarief: 3,00 €
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420
Leeftijd
4+
Links

“Wie nog nooit gevaren heeft weet niet hoe een zeeman leeft” (trad.)

Gert Dupont heeft ondertussen al een mooi palmares met familieprojecten die scoren op festivals, kinderhoogdagen en andere artistieke evenementen.
Opnieuw met livemuziek, schone installaties en publieke interactie !

Monster aan voor deze nieuwe voorstelling van Froefroe voor en over (klein)mannen met baarden en loze meisjes (die willen gaan varen)

Trek uw zuidwester wat dieper over uw oren, stop uw pijp met gedroogd zeewier en neem nog een gulzige beet van uw ranzige tweebak.
Landrotten en zoetwatermatrozen blijven beter aan land.

Heb je zeebenen, welkom aan boord en geniet van de zeelucht, proef het zout op uw lippen, voel het rollen van het schip en zie het schuim hoog opspatten over de boeg. Laat u zeemijlen ver meevoeren over woelige baren en word meegezogen in een duizelingwekkende maalstroom van vers verzonnen visserslatijn.

Met Gert Dupont en live muziek van Rein Vanvinckenroye e.a.
Coaching: Dimitri Duquennoy

Locatie: Binnetuin AHA! (via binnenweg Veldstraat 179, Harelbeke)

+4 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid