Buitenconcert Corneel, Nanske & Louise / Swigshift

Corneel Nanske & Louise zijn een Kortrijks trio van muzikanten die zowel ambiance als verstilling brengen. Met pure instrumenten en zang brengen ze een frisse combinatie van zelfgeschreven liedjes en enkele goedgekozen covers. Singer-songwriter, folk en blues zijn de genres waarin de nummers kunnen thuisgebracht worden. Leonard Cohen, Bob Dylan & Johny Cash zijn duidelijk hun muzikale helden. ...


Waar
Ontmoetingscentrum Rollegem
Tombroekstraat 2, 8510 Rollegem (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
OC Rollegem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

Corneel Nanske & Louise zijn een Kortrijks trio van muzikanten die zowel ambiance als verstilling brengen.
Met pure instrumenten en zang brengen ze een frisse combinatie van zelfgeschreven liedjes en enkele goedgekozen covers.
Singer-songwriter, folk en blues zijn de genres waarin de nummers kunnen thuisgebracht worden.
Leonard Cohen, Bob Dylan & Johny Cash zijn duidelijk hun muzikale helden.

Als ambassadeurs van een Keltisch Werviks verleden brengt Swigshift een joviale mix van Iers klinkende jigs, reels, ballads en songs.
Swigshift bestaat meer dan 25 jaar. Deze in Keltische muziek gewortelde groep, fleurt elke festiviteit moeiteloos op met hun vrolijk klinkende en opzwepende melodieën. Traditionele liederen worden afgewisseld met eigen werk overgoten met de intussen herkenbare Swigshift arrangementen.
De groep staat garant voor een stevige portie ambiance.
De leden van Swigshift voelen zich nauw verwant met hun Keltische Wervikse roots. Niet alleen dragen zij de overblijfselen in hun streektaal mee, veel sterker voor hen is de joviale mentaliteit eigen aan de regio. Dit herkenbaar gegeven laat de groep weerklinken in hun muziek. Zij willen dat de toehoorder zich goed voelt tijdens hun concerten. Geen toeval dat hun laatste cd de title “Walking Home” meekreeg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid