BUITEN WESTEN: On Stage With Roosbeef

Gezellig in de zetel zitten met een artiest of muzikant om in een ongedwongen sfeer van elkaar te leren: dat is waar On Stage With voor staat. We geven de artiesten volledig carte blanche om hun sessie in te vullen zoals zij dat willen, waardoor je hen op een heel andere manier en van dichtbij leert kennen. We organiseren de On Stage With sessie met Roosbeef op ons DAK. Roosbeef is terug. ...


Waar
DAK
Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Wilde Westen
Prijs
€ 6.5
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.3 Basistarief: 6,50 €
Reservatie
www.wildewesten.be/nl/event/stage-roo...
Links

Gezellig in de zetel zitten met een artiest of muzikant om in een ongedwongen sfeer van elkaar te leren: dat is waar On Stage With voor staat. We geven de artiesten volledig carte blanche om hun sessie in te vullen zoals zij dat willen, waardoor je hen op een heel andere manier en van dichtbij leert kennen. We organiseren de On Stage With sessie met Roosbeef op ons DAK.

Roosbeef is terug. Terug uit Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen. Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op 'Lucky' een weerklank vinden.

SPOETNIK SESSIE
In april lanceerden we Spoetnik, een traject waarbij we meer kansen en ondersteuning willen geven aan Kortrijks muzikaal talent. Het eerste project onder de Spoetnik noemer was DAK sessies. We vroegen Kortrijkse bands een cover in te sturen van een artiest uit ons geannuleerde programma. Gwenaëlle Dezyn (een van de winnaars!) en Vincent Coomans maakten beiden een unieke cover en komen deze live voor jullie brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid