BRONKS

Wat is dat nu eigenlijk, Belg zijn? Benieuwd naar de identiteit van een land dat vaak afgeschilderd wordt als 'Absurdistan', trokken theatermakers Greet Jacobs en Julie Delrue een jaar lang België rond. Ze interviewden zo veel mogelijk verschillende, boeiende Belgen in alle uithoeken van het land, op zoek naar de raakpunten en de schoonheid achter al die schijnbare tegenstellingen. Het ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

Wat is dat nu eigenlijk, Belg zijn? Benieuwd naar de identiteit van een land dat vaak afgeschilderd wordt als 'Absurdistan', trokken theatermakers Greet Jacobs en Julie Delrue een jaar lang België rond.

Ze interviewden zo veel mogelijk verschillende, boeiende Belgen in alle uithoeken van het land, op zoek naar de raakpunten en de schoonheid achter al die schijnbare tegenstellingen. Het resultaat is een theaterportret dat de ziel van ons landje blootlegt.

Vijf acteurs transformeren onophoudelijk; van een minister-president tot een Middelkerkse visser, van een Brusselse puber tot een Limburgse oma, van een mama met Marokkaanse roots tot een 6-jarige koekjesverslinder.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid