BROEIKAS - Lichtfest

Je kunt er niet naast kijken. Op verschillende rotondes in Zwevegem, aan de stenen molen en in de voortuin van het woonzorgcentrum kan je genieten van mooie kunstige creaties met licht. Broeikas is de titel van dit lichtfeest dat zich nestelt in de gezellige en warme eindejaarsfeer. Bij het ontwerp van al dat moois speelden de leerlingen en leerkrachten beeld met verschillende tegenstellingen: ...


Waar
verschillende locaties in en rond het centrum
verschillende locaties, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Kunstacademie Zwevegem

Je kunt er niet naast kijken. Op verschillende rotondes in Zwevegem, aan de stenen molen en in de voortuin van het woonzorgcentrum kan je genieten van mooie kunstige creaties met licht. Broeikas is de titel van dit lichtfeest dat zich nestelt in de gezellige en warme eindejaarsfeer.
Bij het ontwerp van al dat moois speelden de leerlingen en leerkrachten beeld met verschillende tegenstellingen: dekkend & doorzichtig, helder & diffuus, wazig & scherp, positief & negatief.
Doeken in groot lichtdoorlatend plastiek vormden de basis van hun composities. Ze werkten met selectief gekozen materialen zoals inpaktape, gekleurde mica’s, zelfklevende folies, acryl- en spuitverven, plakband.
Dit alles om jou en alle passanten te laten genieten van kleur en licht. Om je eventjes warm te laten worden in een broeikas van creativiteit.

Ga alvast een kijkje nemen:
*rotonde Kortrijkstraat/Bekaertstraat,
*rotonde Harelbekestraat/Bekaertstraat,
*rotonde Otegemstraat/Stedestraat,
*voortuin Woonzorgentrum/ Otegemstraat 75 Zwevegem
*in de nabijheid van de stenen molen in de Avelgemstraat

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid