Boogschieten

Het doel van handboogschieten is, door middel van de pijl die geschoten wordt, zoveel mogelijk punten te behalen. Dit is het hoofddoel. Zo simpel als het lijkt een pijl naar de overkant te krijgen, zo moeilijk is om het zelf te doen. Handboogschieten is een individuele sport en vergt mentale kracht. Allerlei factoren kunnen een invloed hebben op de prestatie: een goede concentratie, positieve ...


Waar
PRNC De Gavers
Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers
Prijs
€ 2.0
Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: 0.4
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.4 Basistarief: 2,00 €
Contact
gavers@west-vlaanderen.be
Fax: 056 23 40 10
Leeftijd
6+

Het doel van handboogschieten is, door middel van de pijl die geschoten wordt, zoveel mogelijk punten te behalen.
Dit is het hoofddoel. Zo simpel als het lijkt een pijl naar de overkant te krijgen, zo moeilijk is om het zelf te doen. Handboogschieten is een individuele sport en vergt mentale kracht. Allerlei factoren kunnen een invloed hebben op de prestatie: een goede concentratie, positieve gedachten, een goede houding en techniek. In De Gavers is er plaats voor zowel kinderen als volwassene op de boogschietstand. De begeleiding is in handen van ervaren en gekwalificeerde monitoren.

Alle materialen worden telkens ontsmet. Aan de deelnemers gevraagd wordt om de handen te ontsmetten, aan te schuiven rekening houdend met de afstand van 1,5 m en eventueel een mondmasker te gebruiken wanneer de 1,5m in het gedrang komt.

Inschrijven vooraf is de norm en geeft zekerheid, onbenutte plaatsen worden de dag zelf vrijgegeven. Steeds vooraf aanmelden in het onthaal van het Bezoekerscentum (parking Eikenstraat) tijdens weekdagen vanaf 10u, op zater- en zondag vanaf 12u30.

In deze Covid 19-tijden worden per uur, 8 plaatsen ter beschikking gesteld.

Kostprijs: 2 euro voor 1 uur

Vanaf 6 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid