Boerderij terras

Door de lockdown was het ook op Kinderboerderij Bokkeslot de voorbije maanden erg rustig en heel stil, maar wat misten we onze bezoekers! Een bezoekje bij de konijnen, het opnieuw aaien van de lammetjes of eens zien hoe groot de kuikentjes al geworden zijn? Dit alles wordt vanaf dit weekend weer mogelijk. Aangezien het tijdens de zomermaanden omwille van onze boerderijkampen en zijn bubbels ...


Waar
Kinderboerderij Bokkeslot vzw
Tapuitstraat 57, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Kinderboerderij Bokkeslot vzw
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

Door de lockdown was het ook op Kinderboerderij Bokkeslot de voorbije maanden erg rustig en heel stil, maar wat misten we onze bezoekers!
Een bezoekje bij de konijnen, het opnieuw aaien van de lammetjes of eens zien hoe groot de kuikentjes al geworden zijn? Dit alles wordt vanaf dit weekend weer mogelijk. Aangezien het tijdens de zomermaanden omwille van onze boerderijkampen en zijn bubbels niet mogelijk is om vrije bezoekers toe te laten op de boerderij, zullen we op enkele zaterdagnamiddagen onze poort van de boerderij wel voor iedereen openzetten. Zo kunnen jullie via een aangeduide route de boerderij opnieuw ontdekken en genieten op een gezellig boerderijterras van een klein hapje en drankje of een koffietje met huisbereid lekkers. Zo kunnen wij opnieuw proeven van jullie enthousiasme en kunt u - genietend op het erf - ons een broodnodig financieel duwtje in de rug geven.

Schrijf alvast in jullie agenda: 4/7, 11/7, 18/7 en 25/7. Onze boerderijpoorten zijn dan open van 14u tot 18u.
Hierbij moeten en zullen we de vereiste ‘corona-maatregelen’ in acht nemen. De belangrijkste: We respecteren de afstandsruimte en hygiënemaatregelen, waardoor de plaatsen beperkt zijn. VOL = VOL, je kan niet vooraf reserveren.

Hopelijk kunnen we jullie ontmoeten op één van onze Bokkeslot-terrassen! Onze vrijwilligers staan te popelen en onze dieren te trappelen om jullie met open armen te ontvangen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid