BOBBIE TRAKSEL | KUURNE-BRUSSEL-KUURNE, 10 JAAR LATER!

Dag op dag 10 jaar geleden won Bobbie Traksel de barre Kuurne-Brussel-Kuurne. "Het is zondag 28 februari 2010. De regen komt met bakken uit de Vlaamse lucht. De rukwinden blazen ons bijna van de fiets. Vele renners geven het op tijdens deze 63e editie van de wielerklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne. Ik vecht tot het uiterste en kom als eerste over de finish. Het urenlange afzien wordt beloond ...


Waar
Sint-Pieterszaal
Brugsesteenweg 311, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vrijetijdsdienst Kuurne
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
www.kuurne.be/tickets
Contact
tickets@kuurne.be
Fax: 056362050
Leeftijd
12+
Links

Dag op dag 10 jaar geleden won Bobbie Traksel de barre Kuurne-Brussel-Kuurne.
"Het is zondag 28 februari 2010. De regen komt met bakken uit de Vlaamse lucht. De rukwinden blazen ons bijna van de fiets. Vele renners geven het op tijdens deze 63e editie van de wielerklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne. Ik vecht tot het uiterste en kom als eerste over de finish. Het urenlange afzien wordt beloond met euforie, want het wordt mijn mooiste overwinning ooit. Een heftige, maar schitterende ervaring om nooit te vergeten!"

Bobbie Traksel neemt je mee in zijn verhaal, met origineel beeldmateriaal en geluidsfragmenten beleef je deze bizzare koers. In een tocht van 90 minuten sleurt hij je mee op zijn fiets doorheen de barre en helse omstandigheden. Een persoonlijk verhaal door de ogen van de sympathieke Nederlandse wielrenner en winnaar van deze historische editie. Exact dag op dag 10 jaar na datum trekt hij je mee in zijn overwinning.
Alsof je zelf op de fiets zit!

Dit alles bij de start van het Kuurne-Brussel-Kuurne weekend, in de Sint Pieterszaal recht aan de finish... Een niet te missen verhaal en voorstelling voor elke wielerliefhebber en al zeker voor iedereen die deze helse rit nog eens wil meemaken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid