Birdsong - Hendrik Willemyns (Arsenal)

“Waar moet muziek naartoe?” Het is een vraag die Hendrik willemyns (Arsenal) al langer bezig houdt. 4 jaar geleden gooide hij in zijn film Dance Dance Dance nog een muzikant uit het raam. Nu pakt hij het subtieler aan en maakt hij van de muzikant een prostituee. En hij doet dat met een boek, een film en muziek. Het boek heet Room of Imaginary Creatures en is een ‘bordeelkamer-dichtbundel’ ...


Waar
Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Wilde Westen
Prijs
€ 25.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.0 Basistarief: 25,00 €; Wild Card tarief: 22,00 €
Reservatie
www.wildewesten.be/nl/event/hendrik-w...
Links

“Waar moet muziek naartoe?” Het is een vraag die Hendrik willemyns (Arsenal) al langer bezig houdt. 4 jaar geleden gooide hij in zijn film Dance Dance Dance nog een muzikant uit het raam. Nu pakt hij het subtieler aan en maakt hij van de muzikant een prostituee. En hij doet dat met een boek, een film en muziek.

Het boek heet Room of Imaginary Creatures en is een ‘bordeelkamer-dichtbundel’ geschreven en geïllustreerd door muzikanten en kunstenaars van over de hele wereld.
De film Birdsong, geschreven en geregisseerd door Willemyns, vertelt het verhaal van een jonge vrouw in Tokyo die droomt van een leven als muzikant en er achter komt dat het universum van muziek donker is en bevolkt met gevaarlijke dieren. En poëzie.

Met een ongewoon en pakkend filmconcert laat Hendrik Willemyns, samen met zangeres Paulien Mathues, u kennis maken met boek, film en veel muziek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid