Bietentocht

We nodigen iedereen uit op een echte Vlaamse Sint-Maartens-bietentocht! Halloween waaide over vanuit Amerika, maar eigenlijk ligt de Europese bietentocht aan de oorsprong… . Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze kinderen vol verwachting uitzien naar deze lichtgevende ommegang. Het is namelijk een eeuwenoude traditie en die willen wij maar al te graag in stand houden. We beloven een leuke, ...


Waar
Sportcentrum Olympiadeplein
Olympiadeplein 1, 8510 Marke (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Davidsfonds Marke
Prijs
€ 4.0 Basistarief: 4,00 €
Contact
dusselierwouter@gmail.com
Fax: 056/325869

We nodigen iedereen uit op een echte Vlaamse Sint-Maartens-bietentocht! Halloween waaide over vanuit Amerika, maar eigenlijk ligt de Europese bietentocht aan de oorsprong… . Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze kinderen vol verwachting uitzien naar deze lichtgevende ommegang. Het is namelijk een eeuwenoude traditie en die willen wij maar al te graag in stand houden.
We beloven een leuke, spannende, korte (4,5 km) familiewandeltocht in het donker voor groot en klein. Met behulp van een zelfgemaakte, lichtgevende biet moeten we de “Witte Man” verjagen. Tussendoor zijn er enkele stopplaatsen om de innerlijke mens te sterken.
Bieten kan men overal vinden langs Vlaamse velden, maar mocht je geen tijd hebben om op speurtocht te gaan om een biet te vinden, dan kun je ze ook gewoon halen bij Aveve in Marke (Marktstraat 74).
Start (om 18.30 uur) en aankomst (omstreeks 21.00 uur) bij het Clubhuis van Sportcentrum Olympiadeplein, 8510 MARKE. Zorg voor GOEDE WANDELSCHOENEN die tegen een stootje en een spatje modder kunnen. De wandeltocht is geschikt voor kinderwagens.
Prijs voor deelname is € 4.00 per persoon (ter plaatse te betalen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid