#Biblabo: Creatronics

We gaan aan de slag met LED lampjes en elektrische motortjes om zo sfeerlampjes, elektro-spellen, voertuigen,… te ontwerpen. Tijdens de workshop krijg je een korte inleiding over de werking van een elektronisch circuit en leer je componenten zelf aan elkaar schakelen. Als alles getest is, is het tijd voor versieren en decoreren. We maken nadien van al onze creaties samen een mooie kunstfoto! ...


Waar
Bib Rollegem
Tombroekstraat 2, 8510 Rollegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
bibliotheek@kortrijk.be
Contact
bibliotheek@kortrijk.be
Fax: 056 277500
Leeftijd
8+
Links

We gaan aan de slag met LED lampjes en elektrische motortjes om zo sfeerlampjes, elektro-spellen, voertuigen,… te ontwerpen.
Tijdens de workshop krijg je een korte inleiding over de werking van een elektronisch circuit en leer je componenten zelf aan elkaar schakelen. Als alles getest is, is het tijd voor versieren en decoreren. We maken nadien van al onze creaties samen een mooie kunstfoto!
i.s.m. Creatieve Stem vzw

Vrije inloop

Je kan deelnemen als je lid bent van de bib. Nog geen lid? Je kan je voor de activiteit inschrijven met eID of kidsID. Dat kost je niks als je jonger bent dan 18 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid