Belevingsmoment brandweer Waregem - Ben jij een geboren vrijwillige brandweerman/vrouw?

Heb je een passie voor het helpen van mensen? Leer je graag bij? Ben je niet bang voor een uitdaging? Verdien je graag een centje bij? Dan zit het misschien wel in jou om vrijwillig brandweerman- of vrouw te worden! Tijdens dit belevingsmoment kun je kort meemaken wat het is om vrijwilliger te zijn bij de brandweer in Waregem. Je krijgt heel wat uitleg én er is een interactief moment. En niet ...


Waar
Brandweerkazerne Waregem - hvz Fluvia
Weversstraat 39, 8790 Waregem, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
hulpverleningszone Fluvia - post Waregem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
sien.jacques@hvzfluvia.be
www.facebook.com/events/188117899267123/
Telefoon: 057/21 55 35
Contact
sien.jacques@hvzfluvia.be
Fax: 057/21 55 35
Leeftijd
18+
Links

Heb je een passie voor het helpen van mensen? Leer je graag bij? Ben je niet bang voor een uitdaging? Verdien je graag een centje bij? Dan zit het misschien wel in jou om vrijwillig brandweerman- of vrouw te worden!
Tijdens dit belevingsmoment kun je kort meemaken wat het is om vrijwilliger te zijn bij de brandweer in Waregem. Je krijgt heel wat uitleg én er is een interactief moment. En niet vergeten: als vrijwilliger bij de brandweer verdien je ook een zakcent bij, belastingsvrij tot +- 6000 euro/jaar. Dit ter compensatie van je inzet, want er komt wel wat bij kijken om vrijwilliger te worden bij de brandweer.

Inschrijven is niet verplicht, maar laat gerust voordien weten of je langskomt. En natuurlijk zijn partner en kinderen ook meer dan welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid