BEELDSMEDERIJ DE MAAN-Planeet Nivanir

Een speelse, beeldende voorstelling waarbij twee aliens een analyse van de mensheid maken. Van waar zijn die? Kweetnie, maar ze zijn niet van hier. Twee buitenaardse wezens verklaren het vreemde gedrag en de fascinerende gewoontes van de mensheid! Waarom staan mensen bijvoorbeeld uren aan te schuiven in het pretpark, om vervolgens door elkaar geschud, misselijk en hees terug naar huis te ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €; -12: 8,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

Een speelse, beeldende voorstelling waarbij twee aliens een analyse van de mensheid maken.

Van waar zijn die?
Kweetnie, maar ze zijn niet van hier. Twee buitenaardse wezens verklaren het vreemde gedrag en de fascinerende gewoontes van de mensheid!
Waarom staan mensen bijvoorbeeld uren aan te schuiven in het pretpark, om vervolgens door elkaar geschud, misselijk en hees terug naar huis te zwalpen?

Het project MENS wordt je voorgesteld. EINDELIJK!

Greet Jacobs en Femke Stalllaert, stilaan anciens in het dramatische gezelschap van DE MAAN ('RAYA','KLEINE RODE EVA','BONTE NACHT'), kruipen in de huid van buitenaardse wezens, maar willen het eigenlijk gewoon over de mens hebben.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid