Beeldenbad

In het atelier Beeldenbad worden de leerling kunstenaars via de beeldende kunsten aangemoedigd om te creëren en te experimenteren met allerhande materialen en technieken. Ze leren dat beeldende kunsten een taal is waar-mee je kan tonen wat je voelt en ze ontdekken daarbij dat iedereen een eigen beeldtaal heeft. Zeer uiteenlopende thema's vormen het onderwerp van de creatieve opdrachten en ...


Waar
Academie Harelbeke Anders!
Tientjessstraat 4, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 2 september 2019 tot 30 juni 2020
Organisatie
Academie Harelbeke Anders!
Prijs
€ 72.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 14.4 Basistarief: 72,00 €; Verminderd tarief: 48,00 €
Contact
aha@harelbeke.be
Fax: 056 733 405
Leeftijd
8+
Links

In het atelier Beeldenbad worden de leerling kunstenaars via de beeldende kunsten aangemoedigd om te creëren en te experimenteren met allerhande materialen en technieken. Ze leren dat beeldende kunsten een taal is waar-mee je kan tonen wat je voelt en ze ontdekken daarbij dat iedereen een eigen beeldtaal heeft.
Zeer uiteenlopende thema's vormen het onderwerp van de creatieve opdrachten en sporen hen aan om op onderzoek te gaan, waarbij ze vaktechnische ondersteuning krijgen van de leerkracht/kunstenaar.
Elke leerling ontdekt zijn/haar traject op een eigen manier, tempo en ver-beelding. De aandacht gaat uit naar het spontane en individuele leerproces.
De lesmomenten zijn terug te vinden op www.academieharelbekeanders.be.
Leeftijd vanaf 8 tot en met 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid